مطالب | شرکت روزی سبز
شرکت روزی سبز تولید کننده مواد غذایی جهت عرضه محصولات خود اقدام به جذب کارشناس فروش مجرب(بازاریاب) نموده و بدینوسیله از متقاضیان این حرفه دعوت به همکاری مینماید.متقاضیان محترم میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایند و یا رزومه خود را به شماره تلگرام و ایمیل شرکت ارسال فرمایند. شماره تماس :01333346475 شماره تماس: 09111378143 شماره تلگرام:09367135750 rouziesabz@yahoo.com با آرزوی موفقیت -واحد روابط عمومی شرکت روزی ...
ادامه مطلب
تاریخ : 23 / آوریل / 2017
مطالعه امراض انسانی نشان می‌دهد، روغن زیتون اثر حفاظتی شدیدی بر علیه تومورهای خوش خیم معینی (مانند پستان،پروستات، داخل زهدان، لو له گوارش )دارد. بعضی ازبررسی‌ها ثابت می‌کندکه روغن زیتون خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد. مصرف جیره غذایی سا‌لم با روغن زیتون به عنوان منبع اصلی چربی قادراست، شیو ع سرطان را به میزان قابل توجهی پایین آورد . علت این است که جهش یابی (موتاسیون) یاخته‌های موجد سرطان تا اندازه‌ای به مربوط به سمومی است که با مصرف جیره‌های غذایی مختلف وارد بدن شده وDNA را مورد حمله قرار می‌دهد. این سموم پس از ورود به ...
ادامه مطلب
تاریخ : 04 / آوریل / 2017
خواص اکسیدکنندگی و ضد اکسیدکنندگی روغن زیتون: اکسیداسیون فرآیندی است که نه تنها در هنگام تولید روغن رخ می‌دهد بلکه در داخل بدن ما نیز با تشکیل رادیکال‌های آزاد(پراکسیدها) به طور مداوم انجام می‌شود. با افزایش تشکیل رادیکال‌های آزاد، واکنش به طور دایمی در داخل بدن رخ می‌دهد. اما به علت وجود عمل حفاظتی ضداکسیدکننده‌ها، رادیکال‌های آزاد نمی‌توانند زیان وارد نمایند. به طوری که توازنی بین این مواد وجود دارد، که اگر به هر صورتی برهم بخورد، تنش اکسایشی باعث تخریب عمل یاخته‌ها شده و حتی موجب مرگ آن‌ها نیز می‌گردد. اکسیداسیون یک پدیده‌ی اساسی در روند بلوغ یاخته‌هاست. عمل ...
ادامه مطلب
تاریخ : 04 / آوریل / 2017
روغن زیتون در ۲۰ درجه سانتی‌گراد دارای جرم مخصوص ۹۲/۰ گرم بر سانتی‌متر مکعب است، نقطه‌ی جوش آن حدود ۷/۲۹۷ درجه سانتی‌گراد، ویسکوزیته ۸۴ سانتی‌پویز در ۲۰ درجه سانتی‌گراد، گرمای ویژه ۲ ژول بر گرم بر درجه سانتی‌گراد، هدایت حرارتی ۱۷/۰ در ۲۰ درجه سانتی‌گراد، ظرفیت حرارتی حجمی۱۰۶ ? ۶۵/۱ ژول بر متر مکعب می‌باشد.نقطه‌ی دود روغن زیتون به مقدار اسید چرب آزاد موجود در آن بستگی دارد. جدول زیر این رابطه را برای روغن زیتون آشپزخانه نشان می‌دهد. مطابق جدول زیر با افزایش میزان اسیدهای چرب آزاد روغن، درجه حرارت نقطه‌ی دود کاهش می یابد یعنی روغن در حرارت ...
ادامه مطلب
تاریخ : 21 / مارس / 2016